Ingredientai
Tešla
3 stiklinės miltų
1 stiklinė verdančio vandens
druskos
Įdaras
1 svogūnas
500 g maltos kiaulienos
2 šaukštai aliejaus
druska
pipirai
Padažas
400 g skardinė smulkintų pomidorų
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis džiovintų rozmarinų
pipirai
druska
2 šaukštai kedro riešutų
Gaminimas
Pasiruošti įdarą. Maltą mėsą sumaišyti su aliejuje apkepintais smulkiai supjaustytais svogūnais, druska ir pipirais.
Tešlai paruošti sumaišykite miltus su druska. Užvirinti vandenį, įpilti į miltus ir greitai išmaišyti. Išminkyti tešlą. Iškočioti ploną tešlos lakštą. Formuoti koldūnus. Kol koldūnų vanduo užvirs galima pasiruošti padažą. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, 3 minutes pakepinti svogūną ir česnaką. Tuomet sudėkite smulkintus pomidorus ir jų sultis iš skardinės, suberkite rozmarinus, druską ir pipirus. Kaitrą sumažinkite ir uždengtus pomidorus troškinkite 20 minučių. Kol pomidorai troškinasi kitoje keptuvėje paskrudinkite kedro riešutus.
Koldūnus sudėti į verdanti vandenį, kai vanduo vėl užvirs pavirti 10 minučių. Išvirtus koldūnus nusausinkite. Sudėkite koldūnus į dubenį, užpilkite pomidorų padažą ir gerai išmaišykite. Pabarstykite kedro riešutais prieš patiekiant.- Skonis: 10/10
- Porcijų skaičius: 6 asmenims
- Ar gaminčiau dar kartą: Taip
- Šaltinis: Koldūnų tešla iš http://aubazar.blogspot.dk ir padažas iš knygos "Over 200 healthy recipes Vegetarian"
- Papildoma informacija: stiklinė 250ml
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą