Ingredientai
250 g miltų
1/2 šaukštelio druskos
1 šaukštas cukraus
1 citrinos žievelė
1/2 pieno
4 kiaušiniai
sviesto kepimui
Gaminimas
Miltus, druską, cukrų ir citrinos žievelę išplakti su pienu. Kiaušinius lengvai išplakti ir įmaišyti į pieno masę. Tešlą palaikyti vėsiai apie 30 minučių. Įkaitinti keptuvę. Sviestą ištirpinti indelyje, šepetėliu ištepti vaflinę sviestu. Pilti tešlą ir kepti kol gražiai parus.
Skonis: 10/10
Sudėtingumas: Nėra sunku
Porcijų skaičius: apie 10 blynų
Ar gaminčiau dar kartą: Gaminame dažnai.
Sudėtingumas: Nėra sunku
Porcijų skaičius: apie 10 blynų
Ar gaminčiau dar kartą: Gaminame dažnai.
Šaltinis: Knyga "Gyldendals Bagebog"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą