2013 m. vasario 12 d., antradienis

Blynai su citrinos žievele



Ingredientai

250 g miltų
1/2 šaukštelio druskos
1 šaukštas cukraus
1 citrinos žievelė
1/2 pieno
4 kiaušiniai
sviesto kepimui

Gaminimas

Miltus, druską, cukrų ir citrinos žievelę išplakti su pienu. Kiaušinius lengvai išplakti  ir įmaišyti į pieno masę. Tešlą palaikyti vėsiai apie 30 minučių. Įkaitinti keptuvę. Sviestą ištirpinti indelyje, šepetėliu ištepti vaflinę sviestu.  Pilti tešlą ir kepti kol gražiai parus.


Skonis: 10/10  
Sudėtingumas: Nėra sunku
Porcijų skaičius: apie 10 blynų
Ar gaminčiau dar kartą: Gaminame dažnai.
Šaltinis: Knyga "Gyldendals Bagebog"




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;