Ingredientai
Marinatui:
4 šaukštai medaus
4 šaukštai kokybiško alyvuogių aliejaus
4 šaukštai kokybiško balzaminio acto
1 citrinos tarkuota žievelė
žiupsnelis druskos
½ šaukštelio džiovintų rozmarinų
½ šaukštelio džiovintų raudonėlių
½ šaukštelio džiovintų čiobrelių.
Gaminimas
Alyvuoges nupilkite ir gerai nuvarvinkite. Marinatui dubenėlyje pakaitinkite medų su aliejumi ir balzaminiu actu. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite tarkuotą citrinos žievelę, druską ir prieskonius.
Alyvuoges suberkite į stiklainį, užpilkite marinatu, uždarykite ir gerai supurtykite. Statykite į šaldytuvą kelioms valandoms. Alyvuogės bus skaniausios jei pamarinuosite jas iš vakaro ar prieš dvi dienas.
Alyvuoges suberkite į stiklainį, užpilkite marinatu, uždarykite ir gerai supurtykite. Statykite į šaldytuvą kelioms valandoms. Alyvuogės bus skaniausios jei pamarinuosite jas iš vakaro ar prieš dvi dienas.
Skonis: 10/10
Sudėtingumas: Nėra sunku
Porcijų skaičius: 4-6 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: http://www.zaidimuaikstele.lt
Sudėtingumas: Nėra sunku
Porcijų skaičius: 4-6 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: http://www.zaidimuaikstele.lt
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą