2013 m. liepos 2 d., antradienis

Šokoladinis - kokosinis pyragas



Ingredientai

115 g sviesto (kubeliais)
175 g sausainių (sutrupintų)
50 g cukraus pudros
žiupsnelis druskos
75 g maltų kokosų drožlių
250 g juodo šokolado
250 ml kondensuoto saldinto pieno
115 g graikiškų riešutų

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ištirpinkite sviestą, trupinius sumaišykite su sviestu, cukrumi ir druska. Iš gautos masės norimoje formoje suformuokite pagrindą. Ant sausainių pagrindo tolygiai suberkite kokosų miltus, tuomet suberkite sukapotą šokoladą. Užpilkite kondensuotą  pieną ir apibarstykite riešutais. Kepkite 30 minučių ir iškepus leiskite visai atvėsti, geriausia leisti sustingti per naktį.

Skonis: 10/10
Sudėtingumas: nesudėtinga
Porcijų skaičius: 24 cm skersmens tortinė
Ar gaminčiau dar kartą: Taip! Daug neprivalgysi, bet mažais  gabaliukais labai skanu
Šaltinis: Knyga Hilaire Walden  "Kokkens bog om Cookies"


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;