Ingredientai
3 šaukštai tyro alyvuogių aliejaus
1/2 šaukštelio džiovinto rozmarino
1 lauro lapas
1 česnako skiltelė
1/2 šaukštelio džiovinto šalavijo
žiupsnelis šviežiai maltų juodųjų pipirų
druska
Gaminimas
Prikaistuvyje įkaitinkite pusė stiklinės vandens, sudėkite rozmariną, lauro ir šalavijo lapelius, česnako skiltelę ir pavirkite apie 10 minučių. Perkoškite nuovirą.
Pupeles nusunkite, sudėkite į maisto smulkintuvą, įpilkite šlakelį prieskonių nuoviro (tirštumą reguliuokite patys), supilkite aliejų, paskaninkite druska ir pipirais ir sutrinkite.
Patiekite su traškiais žalių daržovių šiaudeliais.
- Skonis: 9/10
- Porcijų skaičius: 400 g
- Ar gaminčiau dar kartą: Taip
- Šaltinis: http://www.isbandytireceptai.com
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą