2013 m. birželio 11 d., antradienis

Pupelių pagardas prie šviežių daržovių


Ingredientai

400 g konservuotų pupelių iš skardinės
3 šaukštai tyro alyvuogių aliejaus
1/2 šaukštelio džiovinto rozmarino

1 lauro lapas
1 česnako skiltelė
1/2 šaukštelio džiovinto šalavijo
žiupsnelis šviežiai maltų juodųjų pipirų
druska


Gaminimas


Prikaistuvyje įkaitinkite pusė stiklinės vandens, sudėkite rozmariną, lauro ir šalavijo lapelius, česnako skiltelę ir pavirkite apie 10 minučių. Perkoškite nuovirą.
Pupeles nusunkite, sudėkite į maisto smulkintuvą, įpilkite šlakelį prieskonių nuoviro (tirštumą reguliuokite patys), supilkite aliejų, paskaninkite druska ir pipirais ir sutrinkite.
Patiekite su traškiais žalių daržovių šiaudeliais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;