Ingredientai
2 po 200 g vištų krūtinėlės be odelės
sauja džiovintų grybų
250 g pievagrybių
didelė taurė baltojo vyno
3 gumulai sviesto
1 sauja čiobrelių
2 nuluptos ir griežinėliais pjaustytos česnako skiltelės
Gaminimas
Iš aliuminio folijos suformuokite 2 vokus. Įkaitinkite orkaitę iki 220 C. Viską sumaišykite dubenyje, taip pat ir vištieną. Sudėkite į krepšelius supildami ir sunką. Užlenkite kraštus pasistengdami kad krepšeliai iš visų pusių būtų sandarūs ir įdėkite į kepimo skardą. Kepkite 25-40 minučių. Iškeptus ištraukite iš orkaitės, sudėkite į dideles lėkštes ir ant stalo praplėškite foliją.
Skonis: 10/10
Sudėtingumas: Nieko sudėtingo
Porcijų skaičius: 2-3 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą